Klassisk massage

I klassisk massage mjukar vi upp musklerna genom tekniker som till exempel strykningar och knådningar. Massagen påverkar nervsystemets balans att gå från det sympatiska systemet (“fight or flight”), där många av oss spenderar huvuddelen av vår vakna tid, mer till det parasympatiska systemet som prioriterar återhämtning, matsmältning och läkande. Den klassiska massagen är således mycket användbar vid stress men också för muskelspänningar och stelhet, för att förbättra blodomloppets funktion och inte minst för att slappna av och må bra. Behandlingen utförs på massagebänk och olja eller massagelotion används.

Bild på klassisk massage för ryggen
Klassisk massage

Hur känns det efter klassisk massage?

Den klassiska massagen inriktar sig framför allt på musklerna. Du kan förvänta dig en avslappnande och vilsam känsla när stelheter släpper och spända muskler får slappna av.
Om du har varit spänd länge eller har något problemområde kan det också kännas intensivt under behandlingen men trycket med vilken massagen utförs anpassas efter dina behov och efteråt kommer du märka stor skillnad i kroppen.
En helkroppsmassage ger dig en uppmjukande genomgång av hela kroppen med en djupt avslappnad känsla som resultat. En fokusbehandling kommer hjälpa dig med specifika problem.
Signalsubstansen oxytocin flödar under en klassisk massagebehandling. Oxytocin bidrar bland mycket annat till att reglera nervsystemet, förbättra matsmältningen och sänka stressnivåerna. Här kan du läsa mer om fördelarna med massage.

Våra klassiska massagebehandlingar

Läs om våra olika varianter av klassisk massage nedan och boka in dig här.

Ryggmassage 30 minuter

En klassisk behandling av hela ryggen och nacken med massagetekniker som mjukar upp stelheter, behandlar problemområden och lämnar dig mer avslappnad. Utförs på massagebänk.

495 kr

Fokusmassage 30 minuter

En klassisk massagebehandling som helt och hållet skräddarsys efter dina behov. Passar dig med ett specifikt problem eller önskemål.
Utförs på massagebänk.

495 kr

Fokusmassage 60 minuter

En klassisk massagebehandling som likt 30 minuter Fokus utformas efter dina behov. Här finns mer tid att verkligen gå på djupet och även behandla relaterade områden.
Utförs på massagebänk.

745 kr

Helkropp 60 minuter

En helkroppsmassage med de klassiska massageteknikerna som släpper på spänningar och stelheter, slappnar av och mjukar upp hela kroppen.
Utförs på massagebänk.

745 kr

Helkropp + Fokus 90 minuter

En klassisk massagebehandling av hela kroppen med extra tid att gå djupare där du behöver.
Utförs på massagebänk.

995 kr