Massage på jobbet

Bild företagsmassage

Vi erbjuder massage på jobbet i Karlstad med omnejd. Företagsmassage ger motiverade, produktiva och friska medarbetare.

Avdragsgillt

Massage på jobbet är friskvård som enligt Skatteverkets regler är avdragsgillt och skattefritt.

Pengarna tillbaka inom två år

Undersökningar visar att friskvård på jobbet ger minst fyra gånger pengarna tillbaka inom två år, i form av minskade sjukskrivningar och ökad produktivitet. Dessutom förbättrar de anställda sin koncentrationsförmåga och minneskapacitet samt blir mer stresståliga och återhämtar sig bättre.

Prova-På

Självklart får ni först testa vår massage och vi erbjuder en mycket förmånlig provdag.

Avtal

Vi skriver avtal efter prova-på-dagen – förutsatt att behandlingarna uppfyllde era krav och förväntningar. Tecknat avtal gäller löpande med två månaders uppsägningstid. Vi fakturerar månadsvis och bifogar fullständigt kundunderlag, så att ni till exempel enkelt kan göra avdrag på lön.

Våra behandlingar

Våra företagsbehandlingar är på 20 eller 50 minuter och ni väljer mellan behandlingsformerna Klassisk massage och Akupressur.

Om Breathing & Stuff

Breathing & Stuff i Karlstad arbetar med massage, yoga och hälsa för företag och privatpersoner. Vi som driver och äger företaget är Mattias Holmberg och Annica Holmberg. Annica är just nu föräldraledig men från 2019 erbjuder vi även Yogaklasser för företag.
 Du kan läsa mer om oss och våra behandlingar på respektive länk.

Om Mattias

Mattias masserar med kunskap, erfarenhet och skicklighet. Han är inkännande gentemot kundens behov och individutformar varje behandling för bästa resultat och upplevelse. Mattias är utbildad Massageterapeut med inriktning på Klassisk massage, Shiatsu och Akupressur från McKinnon Body Therapy Center i Kalifornien. Han tar emot privatkunder hos PT-hörnan på Kvarnberget samt har regelbunda uppdrag på Loka Brunn och Yasuragi i Stockholm.

Hos er eller hos oss?

Massage på jobbet innebär att Mattias kommer till er arbetsplats och masserar. Mattias har med sig all utrustning, ni tillhandahåller endast en lugn plats. Vill ni istället komma till oss i våra lokaler på Kvarnberget så erbjuder ni medarbetarna friskvårdsbidrag till våra ordinarie behandlingar där.

Priser

Pris per dag, exklusive moms.

Prova-på-dag – endast 1000kr!

Enstaka halvdagar 4h 3000kr
Enstaka heldagar 8h 6000kr

1 halvdag per månad 2400kr
1 halvdag per vecka 2000kr

1 heldag per månad 4800kr
1 heldag per vecka 4000kr

Maila info@breathingandstuff.se eller ring Mattias på 0731422332 för att boka in din Prova-på-dag eller för att ställa frågor.

”Underbar massage. Verkligen kunnig och omtänksam. Kan varmt rekommendera Mattias.” Jeanette Englund

”Verkligen jättebra massage! Kommer boka snart igen och rekommenderar alla att testa. Mattias löste upp spänningar samtidigt som det var djupt avslappnande. Som en ny människa efter. Tack!!” Marlene Hagberg

”Kompetent och ödmjukt.” G. Zand