Yogaformer

Forrest Yoga

Forrest Yoga är en rolig och fysisk yoga som passar dagens människor. Yogan utövas inte i skogen utan har fått sitt namn efter dess grundare – den legendariska Ana Forrest. Forrest Yoga är ett yogasystem som använder andningen och yogapositionerna för att bli starkare, flexiblare och friskare. Forrest har mycket gemensamt med andra yogainriktningar och du kommer känna igen flera av positionerna och solhälsningarna om du har gått på annan yoga tidigare. Vi stannar oftast flera andetag i varje position för att ge tid till att hitta in i positionen och skapa utrymme och kontakt med kroppen.

Vad som utmärker Forrest Yoga från annan yoga är att den adresserar de utmaningar som dagens moderna, och ofta stillasittande, människor har som till exempel stress, ryggont, spänningar i nacke och axlar. Core-övningarna som vi gör för att stärka upp bålen och hållningen är unika för Forrest Yogan liksom vikten av en avslappnad nacke. Klasserna är mycket noggrant uppbyggda i sekvenser som förbereder kroppen för att kunna utföra positionerna på bästa sätt. Det gör att Forrest känns väldigt bra i kroppen både under och efter passet.

Välkommen oavsett om du är rörlig, stel, har en skada eller är helt nybörjare. Vi arbetar med dig där du är. Forrest yoga inspirerar och utmanar dig att utvecklas och komma hem till dig själv. Forrest Yoga är vanlig yoga. Fast bättre. Tycker vi i alla fall. Kom och se om du håller med.

”The most important thing I do is help people listen to what their bodies are trying to tell them.” Ana Forrest

Roll & Release

En flexibilitets- och mobilitetsklass som använder Terapimassagebollar. Rullning och andra tekniker med bollarna bearbetar muskler och bindväv till vad som kallas myofascial release. Du kommer känna skillnad i kroppen efter en klass! Perfekt återhämtning och rehabilitering för dig som tränar och/eller har tighta eller stela muskler. Passar även dig som jobbar på kontor, har hållningsproblem eller är trött eller stressad.